Gulvafslibning

Står du med et trist og slidt gulv med ridser, kan en gulvafhøvling eller gulvafslibning give dit gulv nyt liv. DGE har erfaringen og kommer med de rette slibemaskiner og forvandler dit gulv. Ved at overlade arbejdet til professionelle, slipper du for bøvlet med maskiner, sandpapir og et måske uprofessionelt slutresultat.

Tips & Tricks

Et nyslebet gulv er flot, men sart. Derfor skal det behandles med enten lak, olie eller sæbelud. Hos DGE har vi stor viden om efterbehandling af gulve. Hvis du har et spørgsmål, deler vi gerne vore mange års erfaring med dig. Til børnefamilier skal man være særlig opmærksom på at slitagen er mere synlig på et olieret gulv end på lakeret gulve - husk at oplyse os om hvis du har børn så vi kan give dig den bedste rådgivning.


Vi har også en stor viden om afslibning og afhøvling af gulve. Hvis du har et spørgsmål, deler vi gerne vores mange års erfaring med dig.

Kontakt os og få et tilbud.​

Er du interesseret i nye, flotte gulve?​

Kontakt os herunder og vi vender tilbage med et tilbud på din opgave, helt uforpligtende.

Brug for rådgivning eller vejledning ifm. nyt gulv?

Er du i tvivl om materialet, designet eller hvad der passer til rummet? Vi hjælper gerne med råd og vejledning omkring valg af materialer, design og farver. 

Vi kombinerer ​design og materiale og skaber den bedste gulvløsning til dig.

Hvem er ​Dansk Gulv Entreprise

Hos Dansk Gulv Entreprise udfører vi alle former for gulvbelægning og gulvslibning til alle kundetyper.

​Kontakt os

Dansk Gulv Entreprise ApS

Ved Hanevad 12, 2740 Skovlunde

Tlf.: +45 4081 7121